Hírek

IX. Alsószeli Íjászverseny - Képek

Végre valahára feltöltöttem az íjászversenyes fotókat. Igaz, hogy Győrög Laci barátomnak kellett rá emlékeztetnie, nekem teljesen kiment a fejemből. Öregszem vagy mi... De Laci is odaadta az ő fotóit, így két albumot készítettem. >>ITT<< találjátok. 

IX. Alsószeli Íjászverseny - Eredmények

Az íjászverseny eredményeit >>ITT<< találjátok. Nemsokára a képeket is felteszem. Szerencsére nagyon jó idő volt, kellemesen telt a nap, sokan összejöttünk, jót szórakoztunk, finomat ettünk. Köszönettel tartozunk Csicsman Bélának a HYDFA s.r.o. tulajdonosának, aki támogatott minket.

Közhírré tétetik - A Jurtanapok programja

Az idei, immár IX. Jurtanapok programja >>ITT<< található.

Toborzó - IX. Jurtanapok

Április első szombatján, azaz 6-án 19 órai kezdettel az alsószeli kultúrházban megtartjuk szokásos jurtanapi toborzónkat. Bízunk benne, hogy sokan összejövünk, lesz legalább annyi tettrekész ember, mint az elmúlt években. Az összejövetel témája a szokásos, a tavalyi Jurtanapok lezárása, az idei programtervezetének ismertetése, ötletgyűjtés és természetesen a segítők toborzása.
 
Utána szórakozunk, borozunk, pogit majszolunk, hóembert építünk és hógolyózunk. Éljen a tavasz!

IX. Alsószeli Íjászverseny

2013. április 27-én rendezzük meg a hagyományos íjászversenyünket, amelyre mindenkit szeretettel várunk. Reméljük, hogy az időjárás ezúttal nem szól bele. A helyszín szokás szerint az Alsószeli Lapos, a versenyszámok is nagyjából ismertek - persze lesz kis újdonság is. A részleteket >>ITT<< találjátok.

Zele Évzáró - 2012

Január 5-én zártuk le a tavalyi évünket. Győrög Laci kattitntott párat, Pleva Zsófi pedig nagyon sok képet ellőtt. Az eredményt >>ITT<< láthatjátok.

Képek a zombai főzésről

Tavaly novemberben voltunk Zombán a szokásos gasztronómiai bulin. Ahogy azt anno írtam, a cseh konyha remekeiből válogattunk. Most jutott eszembe, hogy fényképeztem is párat, gyorsan készítettem egy albumot, amit >>ITT<< nézhettek meg.

IX. Alsószeli Jurtanapok

 

Örömmel jelentem, hogy a Zele Törzs úgy döntött, hogy idén is megszervezi az Alsószeli Jurtanapokat, immáron kilencedik alkalommal. Akit érdekel, az már most írja be a naptárába június utolsó hétvégéjéhez, a pontos dátum 2013. június 28-30. A programot egyelőre még nem árulom el, bár már kialakult, de amíg nincs minden szerződés aláírva, nem szeretném el- és kikiabálni.

JURTANAPOK – AHOGY ÉN LÁTTAM FOTÓPÁLYÁZAT

Te is ott voltál a tavalyi Alsószeli Jurtanapokon? Vagy az az előttin? És a legelsőn? Megörökítetted valamelyik koncertet, bemutatót? Esetleg elcsípted barátaidat vagy családtagjaidat, miközben szórakoznak? Amennyiben igen, ne habozz, légy Te is a részese az eddigi legnagyobb Jurtanapok fotókiállításnak! Segíts felidézni, milyen is volt az elmúlt nyolc év!

Mit kell tenned?

  • Küldd el a legkedvesebb, legjobbnak vélt Alsószeli Jurtanapokon készült fotóidat a   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
  • Az üzenetben tüntesd fel a neved, mit/kit és melyik évben ábrázol a kép. Egy pályázó maximum 10 képet küldhet be.
  • Képformátum: jpg (JPEG)  A képek file neve a pályázó neve legyen, ékezetek nélkül. Ha több képpel nevezel, akkor sorszámozni kell a képeket. Pl. Kovacs_Tamas_3.jpg
  • Képméret: a rövidebb oldal legalább 1200 pixel legyen.
  • Beküldési határidő: 2013. június 10.

A képeket a szervezők és a fesztivál állandó fotósai értékelik, és a legjobb fotók a IX. Alsószeli Jurtanapok keretein belül megrendezett JURTANAPOK – AHOGY ÉN LÁTTAM c. fotókiállításon lesznek láthatóak. A kiállítás 3 napja alatt a látogatók szavazhatnak a legjobb fotóra, melynek alkotója oklevélben és ajándékban részesül.

A fotópályázat ötletéért és szervezésééért hála és köszönet Bacunak!

Köszöntsük ma Valér nevű ismerőseinket!
DSC_0087.JPG

Látogatóink száma:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter