JURTANAPOK – AHOGY ÉN LÁTTAM FOTÓPÁLYÁZAT

Te is ott voltál a tavalyi Alsószeli Jurtanapokon? Vagy az az előttin? És a legelsőn? Megörökítetted valamelyik koncertet, bemutatót? Esetleg elcsípted barátaidat vagy családtagjaidat, miközben szórakoznak? Amennyiben igen, ne habozz, légy Te is a részese az eddigi legnagyobb Jurtanapok fotókiállításnak! Segíts felidézni, milyen is volt az elmúlt nyolc év!

Mit kell tenned?

  • Küldd el a legkedvesebb, legjobbnak vélt Alsószeli Jurtanapokon készült fotóidat a   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
  • Az üzenetben tüntesd fel a neved, mit/kit és melyik évben ábrázol a kép. Egy pályázó maximum 10 képet küldhet be.
  • Képformátum: jpg (JPEG)  A képek file neve a pályázó neve legyen, ékezetek nélkül. Ha több képpel nevezel, akkor sorszámozni kell a képeket. Pl. Kovacs_Tamas_3.jpg
  • Képméret: a rövidebb oldal legalább 1200 pixel legyen.
  • Beküldési határidő: 2013. június 10.

A képeket a szervezők és a fesztivál állandó fotósai értékelik, és a legjobb fotók a IX. Alsószeli Jurtanapok keretein belül megrendezett JURTANAPOK – AHOGY ÉN LÁTTAM c. fotókiállításon lesznek láthatóak. A kiállítás 3 napja alatt a látogatók szavazhatnak a legjobb fotóra, melynek alkotója oklevélben és ajándékban részesül.

A fotópályázat ötletéért és szervezésééért hála és köszönet Bacunak!

Köszöntsük ma Izabella, Dalma nevű ismerőseinket!
IMG_1837.JPG